• Bel ons op 088 – 133 5555 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Eerste keer 24/7 Buitenreclame?

Hebt u nooit eerder met 24/7 Buitenreclame gewerkt? Dan is dit een goed moment om kennis te maken met lichtmastreclame. Lichtmastreclame is namelijk hét middel voor lokale ondernemers die meer willen bereiken. Meer naamsbekendheid. Meer vertrouwen. Meer klanten. Meer omzet.

Postcode chat postcode checker

Ondernemers over 24/7 Buitenreclame

Luister naar o.a. Praxis, Kindervilla, Tattoo Bob die vertellen over de kracht van lichtmastreclame.

Bekijk video

Direct uw mogelijkheden verkennen?

start een chat
Postcode checker

Ontdek de mogelijkheden
bij u in de buurt.

Start een chat

Direct uw mogelijkheden verkennen?

Wij vertellen u alles over lichtmastreclame.

start een chat

Wilt u ook meer omzet?

Met lichtmastreclame bent u altijd beter zichtbaar. En beter vindbaar.
Dat betekent dat meer mensen de weg naar uw onderneming gaan vinden. Meer mensen over de vloer. Meer impulsaankopen. En dus meer omzet. Bijkomende voordelen: lichtmastreclame staat op de beste locaties in de stad, langs uitvalswegen en op bedrijventerreinen. Bovendien: lichtmastreclame is dag en nacht te zien. Zo ontstaat al snel een grotere naamsbekendheid en neemt het vertrouwen toe.

Permanent in beeld?

Duizenden mensen worden dagelijks op het juiste spoor gezet door lichtmastreclame. Naar winkels, bedrijven, restaurants, hotels, kantoren en instellingen. Elke dag weer. Met 24/7 Buitenreclame van NPB Media is uw onderneming namelijk permanent in beeld. U kunt er niet omheen. En als de duisternis invalt, gaat de verlichting vanzelf aan. Zo is uw lichtmastreclame dag en nacht goed te zien. En kunt u rekenen op zowel een betere zichtbaarheid van uw onderneming als een betere vindbaarheid.

Wat dacht u van meer klanten?

Met 16.000 vlakken hebben wij het grootste outdoor netwerk van Nederland. Meer dan 4.000 ondernemingen en instellingen profiteren van hun zichtbaarheid in het straatbeeld. Is het niet tijd dat u ook beter zichtbaar bent? En beter vindbaar? Dan krijgt u direct meer klanten. En dat betekent: meer omzet. Met lichtmastreclame bereikt u meer.

Zo effectief is lichtmastreclame

  • 97% is bekend met lichtmastreclame en vindt deze vorm van reclame opvallend.
  • 88% vindt lichtmastreclame een goede manier om een bedrijf te vinden.
  • 75% maakt gebruik van de route-informatie op lichtmastreclame.
  • 71% vindt lichtmastreclame een nuttig medium.

Ondernemers over lichtmastreclame

Zushi Amsterdam

Ik ben eigenaar van Zushi, een sushi-restaurant met lopende band-concept in Amsterdam. Nu de concurrentie tegenwoordig vrij stevig is, moeten we ons onderscheiden in kwaliteit en service. En omdat er zoveel dagjesmensen en toeristen naar Amsterdam komen, is het heel belangrijk om ons bedrijf goed te profileren. Lichtmastreclame helpt daarbij.

Bekijk de video

Praxis

Met ons nieuwe concept Praxis om de Hoek komen we naar de mensen toe. Lichtmastreclame speelt daarin een belangrijke rol. Zo realiseren we via dit medium bekendheid in dit nieuwe marktgebied. Waarom wij graag samenwerken met NPB Media? Ten eerste is lichtmastreclame hét medium om op strategische locaties dominant aanwezig te zijn.

Bekijk de video

Jumbo Supermarkten

Signing en winkel-communicatie, daar ben ik verantwoordelijk voor. Neem lichtmastreclame. Dat is in de opstartfase van een nieuwe locatie van essentieel belang. Vooral om de positionering van Jumbo in de regio bekend te maken. Die zichtbaarheid van lichtmastreclame vinden wij belangrijk. Ook ’s avonds is die zichtbaarheid een groot pluspunt.

Bekijk de video

KinderVilla

In een periode dat het minder ging, wilden we zichtbaarder en vindbaarder zijn. Daarom zijn we gezwicht voor lichtmastreclame. Nu worden er gelukkig weer meer baby’s geboren. En dat betekent dat wij ook weer groeien.
Voor aankomende ouders is het belangrijk dat men aan KinderVilla denkt. Dat werkt goed met lichtmastreclame, want dan ben je permanent in beeld.

Bekijk de video

Tattoo Bob

Innovatie vinden wij belangrijk. Steeds nieuwe dingen verzinnen. Daar hoort ook goede reclame bij. Vroeger adverteerden we in kranten en h-a-h-bladen. Nu doen we alleen nog social media en lichtmastreclame. Dat is altijd top gebleven. Dat deden we vroeger al, en nu nog steeds. En waarom? Omdat er echt herkenning is.

Bekijk de video

Hard Rock Café Amsterdam

Zoals je kunt zien, zitten wij in een nogal afgesloten omgeving. Voor ons is het dus erg belangrijk dat mensen ons weten te vinden. En dan met name van de kant van het Leidseplein waar de grootste stroom toeristen langskomt. Vandaar dat het essentieel is dat hier een lichtmastreclame hangt. Het is vrij uniek te noemen dat zo’n klein object zoveel extra klanten naar ons toe brengt. En dat gaat dag en nacht door.

Bekijk de video

Elfi Letselschade Advocaat

Met Elfi Letselschade Advocaat hebben wij een nieuw kantoor hier op het Weena in Rotterdam. Uiteraard hebben wij daar nu acquisitie nodig. Vandaar die vier lichtmastreclameborden die in de omgeving van ons kantoor hangen. Ik kan u zeggen dat we al verschillende positieve reacties van cliënten hebben gehad. Het belangrijkste is natuurlijk de lokale zichtbaarheid in de omgeving van het kantoor. Lichtmastreclame: ik kan het iedereen absoluut aanraden, zeker gelet op de gunstige reacties die we hebben ontvangen.

Bekijk de video

Cobraspen

Lichtmastreclame gaat heel lang terug in onze geschiedenis. Je merkt het aan gesprekken met klanten en relaties die ons nog niet zo goed kennen. Die rijden Haarlem in en zien dan overal onze borden hangen. Als je de stad uitrijdt, rij je richting SugarCity, een ander project van ons. En als je de stad inrijdt, ga je naar Cobraspen. Dat is precies de reden dat we aan beide kanten een ander design hebben.

Nr.1 Rental Bike Amsterdam

We zitten in de Westerstraat, in het hartje van de Jordaan. Aan de ene kant zit een grote doorgangsstraat. Daar komen veel mensen doorheen. Met die lichtmastreclame worden deze kant op gewezen. Zo val ik daar goed op. Aan de andere kant is de Prinsengracht. Daar komen ook veel toeristen langs. En niet alleen met rondvaartboten. Het Anne Frank Huis is hier ook vlakbij. Dus met onze lichtmastreclame vang ik klanten hier in de straat. Zo weten ze dat hier een fietsverhuur zit.

Bekijk de video

Meer weten over lichtmastreclame?

Maak vrijblijvend een afspraak.
We vertellen u graag alles over de voordelen van lichtmastreclame.

Direct een afspraak plannen