• Bel ons op 088 – 133 5555 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Meer bezoekers in uw zaak?

Eerste keer 24/7 Buitenreclame?

Hebt u nooit eerder met 24/7 Buitenreclame gewerkt? Dan is dit een goed moment om kennis te maken met lichtmastreclame. Lichtmastreclame is namelijk hét middel voor lokale ondernemers die meer willen bereiken.
Meer naamsbekendheid. Meer vertrouwen. Meer klanten. Meer omzet.

POSTCODE CHECKER

Vul uw postcode en gegevens in. Ontdek de mogelijkheden bij u in de buurt.

NPB Media nieuws

Out-of-home meest effectieve offline medium

lees artikel

Ondernemers over lichtmastreclame

Praxis

Met ons nieuwe concept Praxis om de Hoek komen we naar de mensen toe. Lichtmastreclame speelt daarin een belangrijke rol. Zo realiseren we via dit medium bekendheid in dit nieuwe marktgebied. Waarom wij graag samenwerken met NPB Media? Ten eerste is lichtmastreclame hét medium om op strategische locaties dominant aanwezig te zijn.

Bekijk de video

Jumbo Supermarkten

Signing en winkel-communicatie, daar ben ik verantwoordelijk voor. Neem lichtmastreclame. Dat is in de opstartfase van een nieuwe locatie van essentieel belang. Vooral om de positionering van Jumbo in de regio bekend te maken. Die zichtbaarheid van lichtmastreclame vinden wij belangrijk. Ook ’s avonds is die zichtbaarheid een groot pluspunt.

Bekijk de video

KinderVilla

In een periode dat het minder ging, wilden we zichtbaarder en vindbaarder zijn. Daarom zijn we gezwicht voor lichtmastreclame. Nu worden er gelukkig weer meer baby’s geboren. En dat betekent dat wij ook weer groeien.
Voor aankomende ouders is het belangrijk dat men aan KinderVilla denkt. Dat werkt goed met lichtmastreclame, want dan ben je permanent in beeld.

Bekijk de video

Tattoo Bob

Innovatie vinden wij belangrijk. Steeds nieuwe dingen verzinnen. Daar hoort ook goede reclame bij. Vroeger adverteerden we in kranten en h-a-h-bladen. Nu doen we alleen nog social media en lichtmastreclame. Dat is altijd top gebleven. Dat deden we vroeger al, en nu nog steeds. En waarom? Omdat er echt herkenning is.

Bekijk de video

Wilt u ook meer omzet?

Met lichtmastreclame bent u altijd beter zichtbaar. En beter vindbaar.
Dat betekent dat meer mensen de weg naar uw onderneming gaan vinden. Meer mensen over de vloer. Meer impulsaankopen. En dus meer omzet. Bijkomende voordelen: lichtmastreclame staat op de beste locaties in de stad, langs uitvalswegen en op bedrijventerreinen. Bovendien: lichtmastreclame is dag en nacht te zien. Zo ontstaat al snel een grotere naamsbekendheid en neemt het vertrouwen toe.

Permanent in beeld?

Duizenden mensen worden dagelijks op het juiste spoor gezet door lichtmastreclame. Naar winkels, bedrijven, restaurants, hotels, kantoren en instellingen. Elke dag weer. Met 24/7 Buitenreclame van NPB Media is uw onderneming namelijk permanent in beeld. U kunt er niet omheen. En als de duisternis invalt, gaat de verlichting vanzelf aan. Zo is uw lichtmastreclame dag en nacht goed te zien. En kunt u rekenen op zowel een betere zichtbaarheid van uw onderneming als een betere vindbaarheid.

Wat dacht u van meer klanten?

Met 16.000 vlakken hebben wij het grootste outdoor netwerk van Nederland. Meer dan 4.000 ondernemingen en instellingen profiteren van hun zichtbaarheid in het straatbeeld. Is het niet tijd dat u ook beter zichtbaar bent? En beter vindbaar? Dan krijgt u direct meer klanten. En dat betekent: meer omzet. Met lichtmastreclame bereikt u meer.

Zo effectief is lichtmastreclame

  • 97% is bekend met lichtmastreclame en vindt deze vorm van reclame opvallend.
  • 88% vindt lichtmastreclame een goede manier om een bedrijf te vinden.
  • 75% maakt gebruik van de route-informatie op lichtmastreclame.
  • 71% vindt lichtmastreclame een nuttig medium.

Meer weten over lichtmastreclame?

Maak vrijblijvend een afspraak.
We vertellen u graag alles over de voordelen van lichtmastreclame.

Direct een afspraak plannen