• Zoek op plaats
 • Zoek op postcode

Kies een gemeente

Kies een product

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reclameborden buiten plaatsen

Een reclamebord buiten is een eenvoudig en doeltreffend middel om uw zaak bekend te maken bij het publiek. Een groot pluspunt van reclameborden voor buiten is dat ze lokaal, in de omgeving van uw bedrijf, ingezet kunnen worden. Op deze manier trekken buitenreclameborden de aandacht van bewoners die dicht bij uw onderneming wonen.

NPB Media lichtmastreclame nacht

Reclameborden met verlichting behoren tot de meest doeltreffende vormen van reclame. Een reclamebord dat 24 uur per dag zichtbaar is, kan niet worden genegeerd, weggezapt of weggeklikt. De verlichte reclameborden trekken 24 uur per dag de aandacht en zorgen voor een enorm grote exposure, zeker als ze geplaatst worden op goed gekozen punten waar veel voetgangers, fietsers en voertuigen voorbijkomen. Buitenreclame is een van de beste manieren om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Er zijn diverse manieren om voor een reclamebord verlichting aan te brengen. Een van de eenvoudigste en bekendste methoden is een reclamebord aan een lantaarnpaal bevestigen. Lichtmastreclame ziet men overal in een stad. Ook lichtbakken voorzien van TL-lampen, op huisgevels en bedrijfsgebouwen, zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig wordt led verlichting voor reclame volop toegepast.

 • Een reclamebord aan een lichtmast wordt steeds verlicht door de lantaarnpaal zelf. Dit soort reclamebord verlichting past men enorm veel toe. Met lantaarnpaalreclame op drukbezochte plaatsen bereikt u snel een groot publiek.
 • Reclamelichtbakken op de gevels van winkels en bedrijfsgebouwen bevatten meestal TL-lampen, maar tegenwoordig ook vaak leds.
 • De klassieke neonverlichting kunt u eveneens heel doeltreffend inzetten in en rondom uw winkel.

Men past meer en meer energiezuinige led verlichting voor een reclamebord toe, bijvoorbeeld met afzonderlijke armaturen die ledlampen bevatten. Led reclame verlichting wordt ook veelvuldig gebruikt in lichtbakken, voor belettering of voor het verlichten van logo’s.

Adverteren buiten? Reclamebord plaatsen op een strategische locatie

U kiest zelf de meest geschikte locatie voor een reclamebord buiten. Een reclamebord wordt vaak aangebracht op verlichtingspalen. Zo wordt het bord dag en nacht verlicht en is het 24 uur zichtbaar. Bekend zijn ook de buitenreclameborden op drukke rotondes, waar vaak duizenden voertuigen per dag voorbijrijden. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om als bedrijf een rotonde te adopteren, zodat u op die plaats exclusief voor uw onderneming reclame kunt maken. Advertenties op informatiepanelen met stadsplattegronden bereiken eveneens een omvangrijk publiek. Ook reclameborden onder een stadsklok, waarop iedereen de juiste tijd afleest, trekt voortdurend de aandacht. Door de juiste route naar uw bedrijf aan te geven, op een buitenbord met reclame, wijst u potentiële klanten letterlijk de weg naar uw zaak.

Met Ledschermen die digitaal aangestuurd worden is het mogelijk om uw reclameboodschap in de loop van de dag (of de nacht) aan te passen aan de actualiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld ’s avonds reclame maken voor het diner in uw restaurant, of het publiek attent maken op filmvoorstellingen en shows. Met een digitaal led reclamebord bezit u enorm veel mogelijkheden, waaronder het bepalen van uw eigen uitzendschema, het tijdelijk inzetten van extra zendtijd via een dubbel slot of het data-gedreven inkopen (ook wel bekend als programmatic inkopen).

Reclamebord buiten: veel exposure en tal van voordelen

Met advertenties via reclameborden voor buiten stelt u uw onderneming voor aan een groot publiek. Een reclamebord buiten blijft lange tijd zichtbaar en kan niet zomaar weggeklikt of weggezapt worden. Een voorbijganger kan er haast niet naast kijken. Bovendien kan een campagne met digitale buitenreclameborden uitstekend gecombineerd worden met andere soorten campagnes, bijvoorbeeld advertenties in de pers, online advertenties of reclameboodschappen op televisie. Dit versterkt zelfs het effect van buitenreclame.

Reclameborden buiten: prijzen?

Buitenreclame is een doeltreffende vorm van adverteren waarmee u uw doelgroep snel bereikt voor een voordelige prijs. De prijs van buitenreclame is uiteraard afhankelijk van het soort reclamebord en de grootte ervan. Ook de locatie en de duur van de campagne spelen een rol.

NPB Media bezit meer dan 80 jaar ervaring op het vlak van buitenreclame en werkt samen met 170 gemeenten. Neem contact op met onze adviseurs om voor uw bedrijf .

 

Wat zijn de mogelijkheden van buitenreclame bij u in de buurt?

 • Zoeken op postcode
 • Zoeken op plaats
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In welke provincie wilt u adverteren?

Zoeken op postcode of plaats

Direct contact met een buitenreclame specialist die u helpt met:

 • Betere zichtbaarheid
 • Meer bezoekers
 • Meer omzet
023 5173 557

Schrijf u in voor buitenreclame alerts

En u bent als eerste op de hoogte van de laatste buitenreclame ontwikkelingen.

Wilt u liever direct contact? Bel 023 5173 557

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt via een beveiligde verbinding verstuurd.

Download brochure lichtmastreclame

Vul uw gegevens in en download direct de brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt via een beveiligde verbinding verstuurd.

Download brochure digitale reclame

Vul uw gegevens in en download direct de brochure.

Dit formulier wordt via een beveiligde verbinding verstuurd.

Bel mij terug

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Wilt u toch liever direct contact?
Bel 023 5173 557

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit formulier wordt via een beveiligde verbinding verstuurd.
Vragen? Start een chat