Val op met reclameborden
langs de weg

Reclameborden langs de weg

Reclameborden langs de weg zijn een erg doeltreffend middel om uw product of dienst aan te prijzen. Ze zijn steeds zichtbaar voor iedereen en worden geaccepteerd in het straatbeeld. Reclameborden die langs de weg staan vormen een van de betrouwbaarste en beste methoden om uw onderneming bekend te maken bij potentiƫle klanten.

Voordelen van adverteren langs de weg

Met adverteren langs de weg bereikt u op een eenvoudige en effectieve manier een groot publiek. Denk bijvoorbeeld aan reclameborden op lichtmasten, die dag en nacht te zien zijn. Zet ook route-informatie op lichtmastreclame en uw bedrijf wordt snel gevonden door uw klanten. Bezit u een horecazaak? Zorg voor voldoende lichtmastreclame met route-informatie en u krijgt veel meer hongerige of dorstige weggebruikers over de vloer.

Reclameborden langs de weg worden op strategische plaatsen neergezet. Zij kunnen lokaal, in de omgeving van uw bedrijf, aangebracht worden. Een reclamebord onder een stadsklok valt onmiddellijk op. Andere geschikte locaties voor reclameborden zijn bijvoorbeeld drukke rotondes, waar dagelijks duizenden automobilisten langskomen. Reclameboodschappen op informatiepanelen met stadsplattegronden eisen eveneens de aandacht op.

Blijvende indruk

Advertenties langs de weg kunnen niet weggeklikt of weggezapt worden. Reclameborden vallen op, of het publiek dit nu wil of niet. Ze blijven langere tijd staan en laten een visuele indruk na. U bereikt er zonder veel moeite en zonder hoge kosten uw doelgroep mee.

Deze campagne valt heel gemakkelijk te combineren met een online reclamecampagne of een campagne op radio en televisie. De verschillende soorten reclame versterken elkaar en maken de impact op het publiek alleen maar groter.

Reclameborden langs de weg: kosten?

Met reclameborden langs de weg genereert u het grootste mogelijke bereik met een investering die u ruimschoots terugverdient. De kosten van adverteren langs de weg zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard spelen de soort reclameborden en de locatie een rol. Ook de duur van de campagne is een bepalende factor in de kostprijs.

NPB Media heeft meer dan 80 jaar ervaring met buitenreclame en is uitgegroeid tot marktleider. Ons bedrijf werkt intensief samen met 170 gemeenten, waarmee we afspraken maken over locaties en prijzen. Neem contact op met onze specialisten om een passende buitenreclamecampagne uit te stippelen tegen de laagst mogelijke kosten.

Schrijf u in voor buitenreclame alerts

En u bent als eerste op de hoogte van de laatste buitenreclame ontwikkelingen.

Wilt u liever direct contact? Bel 023 5173 557

Download brochure

Vul uw gegevens in en u ontvangt direct de brochure over lichtmastreclame.

Bel mij terug

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Wilt u toch liever direct contact?
Bel 023 5173 557