• Bel ons op 088 – 133 5555 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Voor Gemeenten

Partner van gemeenten

Sinds 1937 is NPB Media landelijk actief in 24/7 Buitenreclame.
Als partner van gemeenten, als marktleider en als leverancier voor ruim 4000 lokale ondernemers en instellingen in het hele land. Met lichtmastreclame, lokale digitale lichtmastreclame, stadsklokken, rotondereclame en informatiekasten. We werken samen met 170 gemeenten, inclusief vrijwel alle grote steden met exclusieve concessies voor het plaatsen van lichtmastreclame.

Gemeenten kunnen contact opnemen met Edwin van Dam (concessiemanager) voor meer informatie. Telefoon: 0651833589 en/of E-mail: edwin@npbmedia.nl.

 

Gezond ondernemersklimaat

Het is voor elke gemeente van groot belang dat haar lokale ondernemers succesvol zijn. Niemand zit te wachten op leegstand in winkelstraten. Maar de detailhandel heeft het niet makkelijk. Voor lokale ondernemers is het belangrijker dan ooit dat ze hun diensten en producten lokaal en betaalbaar kunnen promoten. NPB Media biedt het 24/7 Buitenreclame netwerk bij uitstek voor succesvolle en betaalbare bedrijfspromotie. Want alleen onze media zijn gelokaliseerd in de directe omgeving van de ondernemer. Van lichtmastreclame tot informatiekasten, van rotondereclame tot stadsklokken.

 

Financieel

24/7 Buitenreclame is een interessante inkomstenbron voor gemeenten.
We vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en modellen.

 

Beleving

Ons outdoor netwerk draagt bij aan het succes van lokale ondernemers en daarmee aan de algehele uitstraling van het straatbeeld. Daarnaast rollen we in steeds meer gemeenten digitale 24/7 buitenreclame uit in de vorm van Lichtmastreclame en Informatiekasten die naadloos aansluiten bij de opkomst van Smart City concepten. Gemeenten kunnen daarmee ook fijnmazig en actueel communiceren met inwoners en bezoekers. Inclusief crowd control en andere vormen van communicatie. Zo werken we mee aan het verbeteren van de levenskwaliteit, de duurzaamheid en de dienstbaarheid in uw gemeente.