• Bel ons op 088 – 133 5555 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Pakket Landelijke Dekking

Lichtmastreclame

Maximale vindbaarheid

Steeds meer landelijke adverteerders kiezen voor de zichtbaarheid van 24/7 Buitenreclame. Logisch. Buitenreclame is het enige medium waar de consument niet omheen kan. Je kunt het niet weg zappen. Of omslaan. Of uitdoen.
Onze reclame is er altijd. En daar profiteert u van. En met ons netwerk bieden we landelijke dekking. Daarmee garanderen wij maximale vindbaarheid van iedere vestiging. Als u groeit, profiteert u maximaal van de impulsaankopen van uw klant.


Landelijke dekking

Landelijke dekking NPB Media is met 16.000 reclamevlakken marktleider in lichtmastreclame en geeft u toegang tot 180 gemeenten in Nederland. Daardoor kunt u permanent aanwezig zijn in de buurt van iedere vestiging.

 


Aanwezig op de drukste plekken

Elke marketeer weet dat merkbekendheid de basis is voor store-traffic en stijgende verkoop. Met de permanente aanwezigheid op lichtmastreclame legt u een solide basis voor de bekendheid van uw merk en vestiging.


Altijd in de buurt

Met een totaal potentieel van 16.000 reclamevlakken realiseren we samen aanwezigheid op de drukste plekken in de buurt van uw vestiging. Zeker met lichtmastreclame in combinatie met rotonde-, klok- en plattegrond-reclame.
Dan kiest u de voor perfecte zichtbaarheid van uw vestiging en realiseert u 24/7 meer store-traffic en impulsaankopen.

Maximale vindbaarheid van nieuwe vestigingen

De opening van een nieuwe vestiging is altijd spannend. Klanten moeten uw nieuwe locatie snel en makkelijk weten te vinden. 75% van de consumenten maakt gebruik van routeaanduidingen op lichtmastreclame (bron: Intomart GfK). Daarom kiezen veel grote landelijke ketens zoals Jumbo, McDonald’s en Subway standaard voor NPB Media als partner om effectief nieuwe vestigingen permanent vindbaar te maken.

Hoe gaan we te werk?

  • We selecteren samen met u de beste locaties.
  • We adviseren over het ontwerp van uw uiting.
  • We regelen alle benodigde vergunningen.
  • We zorgen voor plaatsing en aansluiting.
  • We verzorgen onderhoud en schoonmaak.
  • We regelen de verzekering tegen stormschade, vandalisme en aanrijdingen.

Een contract dat bij u past

NPB Media biedt verschillende mogelijkheden met aantrekkelijke meerjarige contracten om uw permanente zichtbaarheid te realiseren. In gezamenlijk overleg stellen wij een passende overeenkomst op.
Daarmee bent u permanent zichtbaar, al vanaf € 4.95 per dag.

Wilt u meer informatie over dit pakket?

Contact

NPB Media Kenaustraat 3 2011 MV Haarlem

088 - 133 5555
info@npbmedia.nl

Stuur ons een bericht