• Bel ons op 088 – 133 5555 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Pakket Zakelijke Dienstverlening

Lichtmastreclame

Permanent zichtbaar

Nieuwe klanten zijn essentieel voor de gezonde groei van uw onderneming. Door permanente zichtbaarheid in de buurt van uw bedrijf bouwt u aan het klantvertrouwen in uw onderneming. Bekend maakt immers bemind.
De 24/7 Buitenreclame van NPB Media staat hiervoor garant. Tevens kan deze vorm van reclame ervoor zorgen dat een op de drie nieuwe klanten bij ú binnenstapt en niet bij uw concurrent. Dat is de ervaring van veel ondernemers.


Exclusieve locaties

Op basis van uw wensen vinden we altijd een locatie die past bij u en uw doelgroep. In de stad, langs een drukke invalsweg of op een bedrijventerrein. Lichtmastreclame zorgt voor betere zichtbaarheid, betere vindbaarheid en grotere bekendheid van uw bedrijf.


Een vertrouwde naam

Vertrouwen is de basis van iedere zakelijke relatie. En vertrouwen begint bij bekendheid en zichtbaarheid. Dat is precies de kracht van 24/7 Buitenreclame van NPB Media.
Als de reclame voor uw bedrijf eenmaal is geplaatst, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Uw reclame-uiting is dan 24/7 voor u aan het werk. En wij zorgen voor schoonmaak en onderhoud.


Werving van nieuwe klanten

Van uw klanten vindt 88% lichtmastreclame een goede manier om een bedrijf te vinden (bron: Intomart GfK). Dat verklaart dat er zakelijke dienstverleners zijn die ervaren dat van elke drie klanten er een via de 24/7 Buitenreclame van NPB Media binnenkomt. Onze adviseurs onderzoeken graag hoe we dat ook bij u kunnen realiseren.

Een contract dat bij u past

NPB Media biedt verschillende mogelijkheden met aantrekkelijke meerjarige contracten om permanente klantenwerving te realiseren. In gezamenlijk overleg stellen wij een passende overeenkomst op. Daarmee bent u dag en nacht zichtbaar, al vanaf € 4.95 per dag. En dat is heel snel terugverdiend.

Wilt u meer informatie over dit pakket?

Contact

NPB Media Kenaustraat 3 2011 MV Haarlem

088 - 133 5555
info@npbmedia.nl

Stuur ons een bericht